Vakantiepark het Lierderholt is een fijne plek vol rust, ruimte en natuur. Ook worden er vele leuke activiteiten georganiseerd, zodat u en uw kinderen zich geen moment hoeft te vervelen. Hieronder leest u meer en vind u de kaart van het park.

Zwembaden

In het Liederholt vind u twee verwarmde zwembaden (altijd 20 graden). Het kinderbad is 0,40 meter diep en heeft een kinderglijbaan, allerlei fonteintjes en waterspuiten. In het grote zwembad (1,40 m diep) vindt u bruisputten, een stoomversnelling en een stortdouche.

De zwembaden zijn bij goed weer geopend vanaf de meivakantie tot september.

Sport en spel

Het Liederholt biedt een grote variatie aan sportaccommodaties, waaronder een voetbalveld met pannakooi, tennisbaan, midgetgolfcourse, beach volleybalstrand, tafeltennistafel en een Jeu de boulesbaan. Daarnaast zijn in het hele park speeltuinen te vinden.

Eetgelegenheden

Ook als u graag wat wilt eten of drinken hoeft u het park niet uit. Allereerst vindt u in het park het à la carte restaurant de Lierderhoeve, voor heerlijke locale gerechten. Bij Thompi’s friterie haalt u allerlei heerlijke snacks voor de snelle trek. Het eetcafé staat bekend om zijn heerlijke spareribs en saté. In de bar kunt u terecht voor een rijk scala aan koude en warme dranken, mat natuurlijk bijpassende hapjes. Ook worden hier regelmatig gezellige avondjes georganiseerd. Tenslotte kunt u bij het Grand café in een ontspannen sfeer poolen of darten.

Recreatie programma’s

Het Liederholt heeft een uitgebreid recreatie programma voor jong en oud. Deze worden georganiseerd in alle reguliere basisschoolvakanties, met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren( niet in dede krokus– en kerstvakantie).

Voor kinderen t/m 5 jaar: een halfuurtje met spelletjes, voorlezen en liedjes zingen.

Voor kinderen t/m 12 jaar: knutselen, speurtochten, spelletjes en andere leuke activiteiten in Tompi’s kidsclub.

Voor kinderen van 8 jaar en ouder: twee activiteiten per dag, zoals een uitdagende sportactiviteit, een spannend bosspel of een ingewikkelde Quest.

Voor kinderen van 12 tot 16 jaar: twee keer per dag activiteiten zoals disco, weerwolven van Wakkerdam, crazy things, voetbal, selfie challenge, smokkelspel, wie is de sjaak?!, gotcha, muziekquiz, moonlight swimming, kahoot, jongens vs meisjes, Ik Hou van Holland, darten, kaarten, archerytag, bowlen, bumperball, handboogschieten, volleybal en lasergamen.

Voor volwassenen: activitieten zoals aquarobics, klaverjassen, de boswandeling met natuurgids en bingo.

Voor het gehele gezin: voorbeelden van eerder activiteiten zijn honing slingeren met de imker, midgetgolfen, huifkartocht over de Veluwe, een demonstratie schapen drijven of een roofvogelshow.

Het nieuwe programma kunt u vinden op (https://www.lierderholt.nl/faciliteiten/sport_spel_amp_entertainment_/recreatieprogramma) en op de Lierderholt app. Voor leuke filmpjes van eerdere activiteiten kunt u het YouTube kanaal van het Lierderholt bekijken (https://www.youtube.com/user/Lierderholt).

Recreatie markt

In het hoogseizoen kunt u ook de recreatiemarkt bezoeken. De openingstijden hiervan zijn:

Maandag t/m donderdag: 08.00 – 11.00 uur

Vrijdag: 08.00 – 11.00 uur en 14.00 – 18.00 uur

Zaterdag en zondag: 08.00 – 13.00 uur

Twee stappen van de Veluwe

U zet een paar stappen en dan staat u midden in de Veluwe, het grootste natuurgebied van Nederland. Wandel en fiets routes vind u gratis bij de servicebalie.

Fietsverhuur

Wilt u de omgeving verkennen? Dan zijn bij het Liederholt ook fietsen te huren! De tarieven voor een dames- of herenfiets zijn als volgt:

€ 7,50 per dag

€ 33,50 per week

€ 15,00 per weekend

€ 26,50 per midweek

Informeer voor het huren van kinderfietsen of specials bij de servicebalie.